Malin Åkerström

Tävling!!

Publicerad 2016-04-03 18:52:55 i Allmänt,

Just nu är vi på hemväg från en härlig dag i Södertälje med Diva och Contendra. 

Diva inledde dagen med att vinna 120cm efter en snabb dubbelnolla. Fick en förfrågan att hoppa en annan häst åt en trevlig familj som står på Runsten på vägen till Södertälje och såklart man säger ja till det. Hann rida och hoppa fram under ca 9 starter men hästen vid namn Annaghmore Charlies Angel var superfin och felfri och placerad i samma 120-klass som Diva vann. 

Sen hoppade Contendra 125cm felfritt. Rundan var sådär dock, hon var lite spänd och hoppade inte sitt bästa men när hon då ändå är felfri så klagar man ju inte på det! 

Sen återdebuterade Diva och jag 130cm med 4 fel. Hästen är fantastisk och helt underbar men hon blev lite platt mot ett räcke så den bommen rullade. Men vilken glädje det är att styra runt den där lilla lilla hästen som med hela sitt hjärta älskar att hoppa. 

Slutligen hoppade Contendra 130cm i vårt elitlag. Hon var perfekt och helt magiskt fin på hinder 1-9 men tyvärr hade banan en linje till med en trekombination och ett räcke efter det. Jag ligger så bra in i trekombinationen men Contendra blir rädd för något och hoppar till vilket gör att vi rev både A och B och slutade på 8 fel. Väldigt surt såklart men laget hade inte fått en bättre placerering även om jag hade varit felfri. Det var en riktigt härlig runda faktiskt med många tekniska svårigheter som kändes lekande lätt. Så Tendran ska ha en guldstjärna för den hoppning hon bjöd mig på! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela