Malin Åkerström

Måndag igen..

Publicerad 2016-04-11 08:12:18 i Allmänt,

Varje måndag morgon påminns jag av hur snabbt helgen flög förbi. 

Min födelsedag blev bra tack vare min mormor som var med mig halva dagen och köpte tårta och grejer. Hästarna skötte sig och vi var även hos min morbror för att fira att hans fru fyllt 40år. Så en lyxmiddag blev det också! Presenter fick jag massor av, man känner sig lite bortskämd men jag älskar presenter! Jag fick så många fina grattishälsningar också som verkligen värmde. 

Igår gjorde jag min livs första dressyrstart. Efter två träningar kändes förväntningarna inte så stora men jag försökte att vara noggrann med alla moment och att de hamnade precis på rätt ställen. Topanga var mjuk och stadig som vanligt. När jag var klar kände jag att jag hade kunnat vara ännu noggrannare, jag hade kunnat trycka på mer i alla ökningar men ville inte få taktinslag i skritten, eller galoppinslag i traven. Hur som helst landade vi på 70,857% i Lätt A:3 som ledde till en individuell tredjeplats av 40 starter. Laget slutade 2a också. I laget red även Elin och Lena på 65 och 66%. Vad fantastisk hon är min Topanga och bästa vän. Hon gör verkligen allt man ber henne om. 

Jag tror att det är bäst att jag lägger ner min dressyrkarriär på en gång. Man ska ju avsluta när man är på topp. Men det var en rolig erfarenhet och min och mammas tränare Birre gör ett grymt jobb med oss. Mamma tränar ju mest dressyr på Topanga så hon kan ta åt sig mycket av äran. Nu ska jag återgå till att busa i skogen med Topanga för det är ändå det vi är allra bäst på. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela