Malin Åkerström

Lördag och min födelsedag

Publicerad 2016-04-09 07:58:13 i Allmänt,

Jag sitter i stallet och äter cocosbollar till frukost som Sofia så snällt har köpt till mig eftersom att jag fyller år idag. Hästarna tuggar i sig Hö och ska snart få gå ut i hagarna. 

För första gången i hela mitt liv har jag inte längtar så mycket till denna dag. Jag brukar älska födelsedagar, julafton och alla andra dagar man kan fira. Men just nu vill jag inte bli äldre och det känns kanske fel att en nybliven 23-åring säger så som har så mycket av livet framför sig. Men jag känner mig skrämd av framtiden och rädd för att människor som betyder så mycket för mig ska bli gamla och tas ifrån mig. Ibland vill man pausa livet men det går inte! 

Hur som helst så ska väl denna dag inte bli hemsk. Tyvärr vilar Cara och Diva som skulle ha varit roliga att rida på. Men jag får nöja mig med Contendra, Asta, Princen och Topanga. 

Topanga busade i skogen igår och idag ska vi samla ihop oss för ett sista genrep med programmet inför imorgon. 

Cara var vi och hoppade på Vällsta med i torsdags och lastningen gick lätt på ditvägen men lite krångligare på hemvägen. Hoppningen gör hon som alltid bra och jag hoppade faktiskt en oxer som var 115cm. Jag tycker egentligen att det är onödigt att hoppa över 100cm på henne i år men Lena som jag tränade för råkade nog höja lite mer än planerat. Men Cara visade återigen på stort mod och hoppade som om det var 90cm. Dock kändes hon ganska matt och trött så det blir vil fram till onsdag. 

Contendra red jag ut på igår med sällskap av Mickan som står i vårt grannstall. Tendran var pigg som tusan efter en lugnare vecka. Idag måste vi därför trimma och återfå lite ordning.

Diva fick sin underhållsbehandling och böjdes igenom på mälarkliniken i torsdags och såg fin ut både på böjprov och longering. Hon ska vila över helgen pga behandlingen men får sen ridas som vanligt. 

Nu ska Cara få ett bandage på sitt balltramp innan jag släpper ut. Jag har fått massa fina paket på morgonen av min familj och det glädjer mig att bryr sig så mycket om mig. Annars ska jag mest hänga med mormor idag då halva familjen är på tävling med ponnysarna. Men mormor är den bästa som finns så det känns roligt! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela