Malin Åkerström

Helg, lördag och tävling

Publicerad 2016-04-16 07:56:01 i Allmänt,

Det blev en tidig morgon idag för vi sitter i bilen påväg mot Caras livs första tävling. Lastningen gick smärtfritt och Cara står där bak nybadad med lackade hovar tillsammans med snällaste ponnyn Apple som får agera sällskap idag. 

Veckan har gått så snabbt. Praktik tis, ons och Tors och igår skippade jag faktiskt skolan. Har varit sjuk i princip hela veckan och att pendla 4 timmar för en 2 timmars föreläsning kändes inte värt det. Men jag åt lunch och glass med min allra bästa Bell istället. 

Hästarna sköter sig, veckans guldstjärna får Asta hittills. Hon sprang årets första lopp i onsdags tillsammans med Josefin. Hon skötte sig perfekt vid utsläppet vilket aldrig har hänt nästan och hon krigade på hela loppet och kom 4a vilket innebär pris. I galopp verkar vinst vara det man är nöjd med men jag räknar pris istället. De 5 första får alltid pris. 

Princen har jag mest ridit ut på i veckan och klättrat mycket. Han är pigg! 

Diva har trimmats på efter sitt korta break, hon har varit lite stel men vi börjar komma i form igen. 

Contendra har ändå haft en bra vecka tycker jag. Igår joggade hon bara efter torsdagens träning. 

Topanga har jag återgått till det vi gillar allra mest, skogen! Dressyr får hon göra tillräckligt mycket med mamma ändå. Jag kom på att det är för länge sen hon hoppade nu så jag ska tvinga mamma att hoppa lite studs ngn dag. 

Asta 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela