Malin Åkerström

Fredag

Publicerad 2016-04-01 09:29:51 i Allmänt,

Idag är det finally fredag men denna vecka har inte varit speciellt ansträngande eftersom vi var lediga måndag och torsdag. Men fredag är ändå bra och på söndag är det tävling vilket är ännu bättre! 

Igår var inte en bra dag men den innehöll några bra saker i alla fall. Diva var bra, hon var bäst faktiskt, så fin att trimma på. Red henne tidigt för att hinna med resten av dagen men det blev ändå kaos. Cara åkte vi till foderby med för att hoppa. Hon var lite knölig att lasta när vi åkte dit men när vi skulle åka hem var hon hemsk. Vi höll på i 1h och 20 min innan hon klev in i transporten. Vi provade allt, godis, linor, krattor, tröja över huvudet, lirkande, väntande, vi backade intill en vägg men hon ville bara inte. Hon var inte rädd alls utan bara trotsig och bestämd. Tillslut gav hon sig men det kändes som att det var efter blod, svett och tårar. I alla fall efter många tårar av uppgivenhet och besvikelse. Såg alla tävlingar vara som bortblåsta, alla mål och alla drömmar bara försvann. Men det är bara på det igen. Imorgon ska vi träna lastning och vi hinner nog några gånger i nästa vecka också. Att förra gången gick så bra var nog bara tur. Med tanke på att hon inte är mycket hanterad så var det ändå väntat. Men igår tänkte jag ändå släppa henne i skogen och låta henne bli vildhäst istället, Skämt åsido!  Hon hoppade som vanligt fantastiskt och nya tittiga hinder flög hon över som att hon aldrig gjort annat. Tack och lov för det och vad jag ser fram emot en framtid med henne som förövrigt fyller 4 år idag. Det måste firas med morötter! 

Hann bara rida Princen pga av all tid med Cara för sedan skulle jag hem och hämta Contendra för att Lotta träning stod på kvällsschemat. Tendran var inte perfekt, hon är så spänd just nu men så fin de stunder hon inte är spänd. Hon/vi gjorde ett par missar hon/vi aldrig brukar göra men i övrigt så var träningen grym och vi hittade den känsla vi vill ha och som saknades förra träningen för Arnold. Så jag är nöjd med träningen men vill såklart att allt ska vara perfekt helst. Men jag har en mycket bättre känsla inför söndag vilket är bra då vi ska hoppa i elitlaget. 

Diva <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela