Malin Åkerström

Fredag morgon

Publicerad 2016-04-22 07:28:47 i Allmänt,

Jag sitter i stallet och väntar på att hästarna ska tugga klart sitt Hö så jag kan släppa ut alla utom Contendra. Tendris lastar jag på släpet för att sedan plocka upp Diva och dra till Sundbyholm för årets första meeting. Jag känner mig som ett barn på julafton därför idag!! det ska bli så roligt.

Igår spenderade jag många timmar i stallen. Eller jag började på Täby galopp med varsitt galoppjobb för Asta och Princen vilket innebär en väldig träningsvärk i benen idag. Hade extra korta läder igår för jag glömde att Ninni red sist i galoppsadeln. Men hästarna gick super! Även om Princen var taggad till tusen. 

Hann med en lunchdejt med fina Emmie innan jag begav mig till Diva. Hon fick komma ut i skogen en sväng och kändes fin. Hon är ett otroligt bra komplement till mig och Contendra. Jag önskar att hon kunde stanna Föralltid! 

Åkte sen till mitt stall och trimmade en rätt fin Contendra i ridhuset och red ut på bästa lilla Cara. Övergångar står på Caras schema hela denna vecka och hon är så duktig även om hon helst skippar skritten. Men där ute på ett fält så känner jag verkligen en ljus framtid tack vare henne. Jag ska göra allt i min makt för att försöka matcha henne på bästa sätt inför framtiden. 

I övrigt packade jag och pustade till sent in på kvällen, hästarna är tvättade och rena också. Jag älskar att fixa inför meetings! Nu är det dags att sätta fart! 

Hon är livets häst!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela