Malin Åkerström

En bättre onsdag!

Publicerad 2013-09-25 22:36:42 i Allmänt,

Stallet fixades som vanligt på morgonen och jag hann trimma Summer och Diva innan 10. S mkt bättre idag äntligen börjar det släppa!!! D hoppade lite studs och var fin men måste lite leva upp till sitt namn emellanåt.

Red sen ut på Ghisela och Loppan och båda var pigga och glada.

Trimmade Calida och Zally. Calida väldigt spänd i början men helt sinnes vad fin hon var efter ett tag. Det är dessa stunder man verkligen vet varför man aldrig vill sluta kämpa. Skuttade över ett hinder på 70cm ett par gånger och hon hoppade väldigt högt. Har inte hoppat henne sen innan Falsterbo. Räknar med att kunna hoppa henne om ca 2 veckor. Zally fin och trevlig, en världen tjej!

Eftermiddagen spenderade jag med serier i ridhuset tillsammans med Britt, Laban och Tiger. Övningarna gjorda främst för Britt men nyttiga för alla. Britt var väldigt fin och det kändes som att vi behövde det. Laban hittar jag fortfarande knappar på men kul att ha honom igång! Tiger var så duktig, fin bebis häst!

Har storstädat hemma och sen hängt med min bästis. Åt middag och rundade av kvällen hos våra favoriter Wicky och Pyttan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela